Mededelingen:

Wilt u de dienst bij wonen op zondag meld u dan aan via whatsapp of fb en op onze website
www.grootnieuwsgemeente.org
Mobiel 0646150018 .
Pastor. George . Pattipeilohij omdat wij de corona regels in acht moeten nemen.
 
Mededeling openlucht dienst
Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor de vijfde gebeds- en aanbidding manifestatie “Kom laten wij aanbidden!” zal op zondag 14 maart van 14:00 tot 16:00 zal plaatsvinden op het Zwitsal terrein aan de Vlijtseweg 128 in Apeldoorn.
Wij roepen alle gelovigen bij elkaar om deel te nemen en om God te zoeken dmv gebed en aanbidding.
Samen zullen we bidden voor onze omgeving, de mensen, onze stad, het land , de overheid en het Lichaam van Christus en een hemels geluid laten horen door Gods bazuin te laten klinken en de Naam van Jezus te verhogen.
Wilt u deelnemen dan kan u zich aanmelden via aanmelden@komlatenwijaanbidden.nl of via het Facebookevent https://fb.me/e/DjeDzQIT
Zorg dat u warme kleding draagt en/of een paraplu meeneemt ivm het weer.
Uiteraard zullen er vanwege corona diverse maatregelen in acht moeten worden genomen:
1. Bij gezondheidsklachten zoals griep, koorts of corona klachten kan u niet deelnemen aan deze manifestatie!
2. Bij aankomst en vertrek zullen er parkeerwachten zijn die erop toezien dat er met de voorgeschreven afstand met het voorgeschreven aantal deelnemers naar de locatie gelopen wordt. Deelnemers uit hetzelfde huishouden uitgezonderd.
3. Bij aankomst en vertrek van het veld dienen de aanwijzingen van de ordedienst opgevolgd te worden en kan er plaatsgenomen worden bij een vlaggetje in de grond. Deze staan 3 meter uit elkaar in zigzag formatie.
De hele gebeds- en aanbidding manifestatie is afgestemd op de corona maatregelen die door de Rijksoverheid per wet zijn opgesteld.
We zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor de ordedienst! Wil je helpen meld je dan aan via vrijwilligers@komlatenwijaanbidden.nl
Wilt je “Kom Laten Wij (Aan)bidden!” ondersteunen met een gift kan dat via
http://komlatenwijaanbidden.nl/doneer
We zien er naar uit om samen Jezus groot te maken!
Team #KomLatenWijAanbidden